Natuurlijke Geneeskunde

Hoe komt Soennah-Dokter aan zijn producten?

Hoe komt Soennah-Dokter aan zijn producten?

We willen jullie wat inzicht geven op welke manier wij aan onze producten komen zoals onze olien, kruiden en honingen.

Wat velen niet weten is dat nagenoeg al onze oliën zelfs door onze eigen persmachines wordt gemalen of dat we aanwezig zijn bij het persen en dit zelf regelen , dit geld voor de olijfolie, arganolie, zwarte zaad olie, castor olie, cactuszaad olie(op bestelling) enz.

De honingen worden direct bij de imker gehaald met wie er contracten zijn over gehele afname van de oogst, zo zijn we verzekerd van pure rauwe honing, onbewerkt en met een constante kwaliteit. Kruiden worden zover dat mogelijk is direct ingekocht en wat gemalen moet worden wordt met eigen machines gedaan, zoals qist alhindi, talbina, zwarte peper, gember, kurkuma, fenegriek, zwarte zaad , komijn, ras alhanout, kaneel, granaatappel, marjolein, salie en vele andere kruiden.

Door de inkoop, pers en maling en verpakking allemaal zelf te doen en groot in te kopen houden we de kosten zo laag mogelijk maar de kwaliteit behoort tot de hoogste.

Zwarte Zaad Olie (black Seed Oil) Vers Koud geperst door Soennah-Doker

Verse Kruiden en Specerijen gemalen in eigen molens

 

We verkopen niet enkel aan particulieren maar ook hijamah praktijken, webshop en winkels  zijn bij ons klant, wil je dus ook profiteren van onze producten voor groothandels prijzen stuur dan een mail naar [email protected]