volg de programma tot aan de volgende afspraak

Stap 1: Reciteren

Reciteer Dagelijks elke surah die ik hieronder heb benoemd een half uur lang hardop.

 • Al-fatiha
 • Al-Ichlaas
 • Al-Falaq
 • An-Naas

Het zijn 4 suwar dus in totaal reciteer je dagelijks 2 uur. Je mag dit verspreiden in 4 delen over de hele dag.
Tijdens het reciteren dien je regelmatig te blazen over de volgende zaken:

 • Fles Water(ongeveer 1,5l)
 • Emmer water
 • Olijfolie

Zodat je na het reciteren gelijk ook roqyah water en olie hebt. tijdens het reciteren hoef je niet perse met je hoofd continu gebogen boven het water te hangen. Het is voldoende om er regelmatig( elke 5min) over te blazen.

 

Stap 2 Wassen:

Je dient je dagelijks te wassen met de emmer water waarover je hebt gereciteerd. Het wassen is net als de grote wassing die je verricht. Je wast je gehele lichaam. Lauw/ Koud water wordt aangeraden. Heel warm water wordt afgeraden bij bezetenheid.

Stap 3 Insmeren:

Je dient je dagelijks lichtjes in te smeren met de olijfolie waarover je hebt gereciteerd.Het insmeren dien je voor het slapen te doen.

Stap 4 Drinken/overgeven

Je dient dagelijks op lege maag Roqyah water drinken(fles water) tot dat je vol zit,  gemiddeld is dat 1L. Daarna moet je die water overgeven door je vinger of een tandenborstel op de achterste van je tong leggen. Dit doe je 20 dagen achter elkaar en daarna 2x per week en dat tot aan 2 maanden.

Let OP:

Tijdens het vasten mag je niet overgeven(stap4). In plaats van stap 4 adviseer ik voor fadjjr en na maghreb roqyah water te drinken. Overgeefsessies kan je na de ramadan weer op pakken. 

Hieronder wordt er in de video uitgelegd hoe je kan overgeven met een tandenborstel. Dit is vooral geschikt voor mensen die moeite hebben met overgeven.

 

Hulpmiddelen

Tijdens de behandeling heb zijn er geen producten die je verplicht bent om te gebruiken, maar het zal wel de behandeling vergemakkelijken. En het kan een sebeb zijn voor de genezing.

Hieronder zal ik  de producten laten zien die gebruikt kunnen worden:

 1. Roqyah kruidendrank Deze kruiden kan je mixen in de fles roqyah water waarover je gaat reciteren
 2. Olijfolie om mee in te smeren en je kan elke ochtend en avond een thee lepeltje van drinken. Ipv olijfolie kan er ook gebruik worden gemaakt van Zwarte zaad olie (alleen voor insmeren)
 3. Zwarte musk  Zwarte musk kan je mengen met roqyah water en dan spuiten in je huis. Ook kan je er zelf naar ruiken. Dit product is vooral goed bij bezetenheid en tegen de djinn buiten het lichaam zoals in het huis enz.
 4. senna bladeren Na dat je 3 weken van je programma heb gevolgd kan je beginnen met het drinken van senna. Het drinken van senna mag je max 1x per maand gebruiken LET OP Senna kruiden mogen niet gebruikt worden bij
  – Ouderen, ouder dan 65 jaar.
  – Mensen die darmoperaties hebben gehad.
  – Mensen met uitdrogingsverschijnselen.
  – Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
  – Mensen die diarree hebbe
  –Kinderen onder de leeftijd van 15 jaar.

Dat waren de belangrijkste producten die je kan gebruiken voor de programma. Er zijn nog vele andere roqyah producten die kan je vinden op de volgende link: roqyah producten

Hou rekening mee de eerste maand kan soms lastig zijn maar vaak daarna zien vele al dat het steeds makkelijker wordt.
Stop niet met de roqyah alvoel je je beter totdat je het hebt besproken met de raaqi.
Probeer zo min mogelijk alleen te zijn maar, probeer juist vaak tussen de mensen te zitten.

zie ook de volgende link voor meer uitleg hoe je roqyah water
https://www.youtube.com/watch?v=yBL_vpguB6E&t=2smaakt zie onze lezing op youtube”roqyah water

Deze pagina wordt regelmatig geupdate met meer tips, kijk er dus regelmatig op inshaa Allah

Let op dit is geen algemene programma die je naar iedereen kan sturen. Volg deze programma alleen als je het hebt ontvangen van de raaqi.

Voor algemene vragen kan er gemaild worden naar soennah-dokter@hotmail.com en voor vragen over de behandelplan kan er gemaild worden naar soennah-dokter-roqyah@hotmail.com