Afspraak maken

Het is bij ons mogelijk om een afspraak te krijgen voor Roqyah, Hijama(mannen) of bemiddelingsgesprekken. Het maken van afspraken kan alleen telefonisch van Dinsdag tot en met Zondag van 10:00 uur tot 18.00 uur. U kunt dan bellen naar 010 751 1780. Het is NIET mogelijk een afspraak te krijgen via de mail of facebook!

Afspraak Afzeggen

Wanneer u verhinderd bent voor de afspraak dient u deze uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch af te zeggen. Dit kan niet per voicemailbericht! Geef hierbij de gegevens door waarmee u de afspraak heeft gemaakt zoals naam en telefoonnummer.

Als u de afspraak niet tijdig afzegt (minimaal 48uur voordat u de afspraak heeft) dan zijn wij genoodzaakt u GEEN andere afspraken meer te geven.

Voorwaarden Afspraken

  1. 1 of 2 dagen voor de roqyah wordt je gebeld om de afspraak te bevestigen. Wanneer wij de afspraak niet kunnen bevestigen plannen wij iemand anders in de plek. Wees dus goed bereikbaar.
  2. Bij de zusters dient een ma7ram aanwezig te zijn tijdens de roqyah. Wanneer je helemaal geen ma7ram hebt kan je een andere zuster meenemen met haar ma7ram
  3. De zusters dienen lange wijde kleding te dragen en het gezicht te bedekken met een hoofdoek of niqab.

Roqyah aan huis

Dat is helaas niet mogelijk. Wanneer de patiënt geen mogelijkheid heeft om naar ons te komen de kunnen wij de patiënt helpen met een behandelplan. De behandelplan is te verkrijgen via de mail.

Hou me op de hoogte

Wil jij een mailtje ontvangen wanneer je weer kan bellen voor het maken van een afspraak? Vul dan je email adres hieronder in.