Roqya beluisteren

Op deze pagina vinden jullie verschillende Roqyah reciteurs. Alle roqya opnames zijn dan ook opgenomen met de intentie voor Roqya. Dat maakt de roqyah veel effectiever. Veder hebben wij bij Elke Qaari onze eigen mening gegeven van opnames.

Tips:

  1. Het is aangeraden om eerst de wassing te verrichten voor je roqya gaat luisteren.
  2. Neem een zuivere intentie voor de genezing en weet dat dit slechts een middel is en dat Allah swt de genezer is.
  3. Het is nog effectiever wanneer je jezelf insmeert met gereciteerd olie en wat Koran water drinkt voor het beluisteren
  4. Beluister het met een koptelefoon
  5. Maak regelmatig notities hoe je reageert en bij welke gedeelte (tijd) van de Audio
  6. Weet dat het beluisteren van roqya Audio’s een bijzaak is en dat het reciteren van de Quran en het verrichten van Dua Hoofdzakelijk is. Laat het dus je niet weghouden van het reciteren van de quran.
  7. Vertoon je Symptomen tijdens het beluisteren Zoek dan de Symptomen op onze website voor meer info.

 

 

 

De roqya Audio’s van Khalid al habshi zijn zeer uitgebreid en bestaat uit meer als 30 verschillende opnames. De meeste opnames eindigen met smeekbedes(dua). Wij adviseren de audio’s zeker en het is vooral geschikt om te onderzoeken wat er met je aan de hand is ( zelfdiagnose ).

De roqya audio’s van Abdullah Al kahliefa zijn vooral zeer rustgevend en hebben alhamdoelillaah een zeer goede effect op de ziel. Vooral klachten zoals depressie en onrust is het zeker een aanrader maar ook voor de behandeling van andere klachten.

De roqyah audio’s van Omar Al 3atifie zijn vooral zeer krachtig tegen de lastigste en meest verstopte Djinn in het lichaam. Veder herhaald hij vaak bepaalde smeekbedes( ed3iyah) en dat is ook heel effectief. Binnenkort worden er meer opnames van hem geupload!

De roqyah van Mohamed al Ghashramie bestaat uit 1 audio van 1 uur en 28 min. De audio is geschikt een zeer effectief bij sihr, bezetenheid en boze oog/jaloezie. Helaas is de kwaliteit van de audio wat minder.

De roqyah van Saud Faiz bestaat uit 1 audio van 40 min. Daarin reciteert hij de belangrijkste verzen en smeekbedes voor Sihr, boze oog, bezetenheid en specifiek de verliefde djin. Tegelijkertijd is het een zeer rustgevende audio.