Roqyah

Sidr Pakket, doeltreffend of onzin product?

Bismillah, vrede zij met Mohamed de zegel der Profeten

De titel zal wat vreemd overkomen, maar voor alles is een reden.

Deze week ontvingen wij een filmpje waar wij werden zwart gemaakt, moge ALLAH degene die ons dit filmpje heeft gestuurd belonen om ons erop te attenderen.

Allereerst zijn wij het wel gewend om zwart gemaakt  te worden, de shayateen van onder de mens en djinn moeten hun werk doen en er is veel hasad vooral in deze tijden, de meeste onzin laten wij gewoon varen en reageren er niet eens op.

Dit keer gaan wij er wel op reageren, omdat ook voor ons soms de maat vol is, maar ook omdat dit filmpje wat we zo nader zullen bespreken echt toppunt van hasad en onwetendheid is en haat met zware afgunst.

Het filmpje wordt vooral via whatsapp verspreid, daarin spreekt een man in het berbers en via andere filmpjes van hem weten we dat het een man is die best al op leeftijd is met een baard en zelf roqya doet en hoogstwaarschijnlijk uit Den Haag komt.

De man begint zijn filmpje waarin hij een pakket filmt dat afkomstig is van ons en wat wij naar een klant hebben verzonden. Hij begint met zijn toevlucht te zoeken naar ALLAH en heeft 3 zakken voor zich en dat is inderdaad ons product genaamd het sidr pakket.

De man zijn doel verklaart hij zelf, wij zijn onwetenden en moeten berouw tonen en hij vraagt mensen dit filmpje te verspreiden zodat niemand meer naar ons gaat.

Wat hebben wij precies gedaan? Nou, hier komt het. Wij verkopen het sidr pakket, volgens deze man lichten wij mensen op en brengen wij ze in gevaar. Wij zijn onwetenden.

De haat spat er vanaf, maar wat deze broeder helaas niet door heeft is dat hij de djaahil is(onwetende) en hij berouw dient te tonen, allereerst weet hij niet eens wat hij in zijn handen heeft, hij pakt het zakje met sidr poeder en noemt het henna, kijk ze verkopen henna en zeggen dit geneest sihr! Vervolgens pakt hij de zak met Malha al-haya waarin dus ongezuiverd zout van de bergen in zit en zegt dat het een chemische stof is die ze in de landbouw gebruiken, wederom een djaahil

Hij gaat verder en herhaalt dat wij onwetenden zijn en dat we berouw moeten tonen en niemand moet naar ons toe gaan, dus zijn doel is dus bekend, blijkbaar doet het hem wat dat er veel mensen naar ons toekomen en ons betrouwbaar vinden!

Allereerst heeft hij dus alle ingrediënten verkeerd, hij weet niet eens wat het is, maar de allergrootste misstap is toch wel dat hij niet eens over het sidr pakket weet, maar wel claimt een raaqi te zijn. Op het moment dat iemand roqya doet voor mensen en zich niet bezighoudt met kennis van de geleerden over roqya en zich op de hoogte houdt van hun fatawa die actueel zijn, dan ben je dus al verkeerd bezig en leef je in je eigen wereld.

Het sidr pakket is namelijk niet ons idee of onze uitvinding, het sidr pakket wordt in het Arabisch “Galtat  Al-Rumi” genoemd en is uitgevonden door Shaych Mohammed ibn Ibrahim Al-Rumi en dus ook naar hem genoemd.

Deze mix wordt door vele betrouwbare ruqaat gebruikt in de roqya en vele geleerden hebben hun goedkeuring hierover gegeven en het aanbevolen, zoals shaych khalid al-hibishi, shaych salih al-munajid(beheerder islamqa.com), shaych ibn jibreen(moge ALLAH hem genadig zijn) en nog vele meer.

Deze djaahil die ons hier dus van verschikkelijke zaken beticht, beticht deze geleerden dus ook met deze zaken en zij allen zijn ook djuhaal.

Het sidr pakket is een sabaab, en zoals alle toegestane asbaab is het ALLAH die bepaalt of het nuttig voor een persoon zal zijn, voor de ene zal het helpen en voor de andere niet.

Alhamdulilah hebben vele mensen er baat bij gehad, en is het voor vele een verlichting van ALLAH geweest nadat ze dit gebruikt hebben.

Aan de broeder van het filmpje zeggen wij dit, ga kennis opdoen en adaab leren, je had ons privé kunnen benaderen als je twijfels had over ons product en dan hadden we je deze uitleg gegeven en was het klaar.

Maar helaas wilde jij scoren over onze ruggen en je hasad heeft het overwonnen, jij dient geen roqya te doen voor mensen als jij zo onwetend bent en je afgunst niet kan controleren en je hawaa volgt.

Het ironische is dat we een ander filmpje van jou tegen zijn gekomen, 1 waarin je praat over een roqya die je net hebt gedaan en waarin je zegt ik vroeg de shaytan in het lichaam waar de sihr is en wie de sihr heeft gedaan en deze heeft het gezegd tegen mij!

Verbazingwekkend, dit behoort tot de basis die elke raaqi dient te kennen, namelijk het is verboden de djinn te vragen wie de sihr heeft gedaan vanwege de fitnah van valse beschuldiging die kan ontstaan, en daarnaast zal de djinn die in het lichaam zit nooit de plaats van de sihr openbaren omdat het zijn leven kan kosten en hij dan net zo goed zelf het lichaam kan verlaten.

Wij zeggen dus tegen jou, toon berouw in het openbaar en verontschuldig je tegen ons in het openbaar zoals je ons ook in het openbaar wil zwart maken, en anders zullen wij onze rekening bij jou neerleggen op de Dag des Oordeels.

Hierbij de link van Islamqa over het sidr pakket en hieronder het filmpje van shaych khalid al-hibshi over het sidr pakket.

Moge ALLAH ons beschermen tegen de afgunst van de mens en de djinn.

 

Bronnen:

https://islamqa.info/ar/answers/145305/%D8%AD%D9%83%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7-%D9%8A%D8%B3%D9%85%D9%89-%D8%AE%D9%84%D8%B7%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%8A-%D9%84%D8%B9%D9%84%D8%A7%D8%AC-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%AD%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%8A%D9%86-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B6

http://www.ruqya.net/forum/showthread.php?t=157