verhalen

De man die zijn vrouw doodde en op heeft gegeten!

Het volgende verhaal is een waargebeurd verhaal wat Shaych Khalid Al-Hibshi (moge ALLAH hem behouden) verteld.

Het is een waarschuwing aan degenen die de gevaren van het internet onderschatten.

Met het internet zijn vele deuren naar het goede geopend, maar helaas nog meer deuren naar het slechte.

Hedendaags waar mensen het slechte opzoeken of spelen op sites met sihr of het lezen van boeken die sihr bevatten enz, denkdende dat dit spelletjes zijn, onderstaand verhaal moet ons benadrukken hoe gevaarlijk dit is!!!!!!!!

We hebben een samenvatting van het verhaal gemaakt in het nederlands hieronder, wie het hele filmpje in het arabisch wil bekijken kan op de link klikken.
De Shaych kreeg verzoeken van mensen die zelf bezeten zijn of geraakt zijn door sihr om een verhaal te vertellen wat de ernst van deze zaak laat zien, dit omdat vele van hun naasten de ervaringen niet geloven van de mensen die ziek zijn en wellicht als dit komt van de mensen van kennis ze dit wel aannemen.

De Shaych was in het zuiden van Saudi-Arabie om een aantal lezingen te geven over het onderwerp sihr.
Na een aantal dagen vroegen de broeders hem of hij op vrijdag de vrijdagpreek wilde geven in de plaatselijke gevangenis.

Daar aangekomen vroegen de broeders in de gevangenis de Shaych om zijn mening over het ergste geval dat daar in de gevangenis aanwezig was, namelijk een man die zijn vrouw had gedood en op had gegeten.

De Shaych dacht uit verbazing dat hij het verkeerd had gehoord en vroeg het nog een keer en zij bevestigden dit.

Ze vroegen aan de Shaych of hij hem wilde zien? De Shacyh zei, maar wat is zijn toestand dan, iemand die dit heeft gedaan zal als een beest moeten zijn? De broeders vertelden dat dit niet het geval was en dat het een vrome en rustige broeder was die zijn gebeden deed enz.

Toen de Shaych de jongeman van 27 jaar oud zag was hij verbaasd over zijn verschijning, het was een rustige en vroom ogende persoon.

De Shaych vroeg om zijn verhaal, de jongeman vertelde dat hij gelukkig getrouwd was en veel van zijn vrouw hield en zij ook van hem, en dat hij die nacht met haar aan het praten was met de beste en mooiste woorden en gedichten, hij liet de Shaych wat van de gedichten horen die hij haar die dag vertelde. Op een gegeven moment zag hij iets voor zijn ogen alsof hij in een droom verwikkeld was, hij wilde haar kussen maar in plaats daarvan beet hij haar en had hij een stuk van haar vlees in zijn mond.
En hij had haar haar eruit getrokken met zijn hand en rukte haar uiteen net of er niks in het echt gebeurd was en alles een droom was en hij van zijn bed viel en alles bebloed zag.

Hij ging naar de douche en deed zijn bebloede kleren uit, en deed de wassing en deed zijn schone kleding aan en verrichte het gebed.
Vervolgens belde hij haar familie en vertelde wat er was gebeurd, zij geloofden het niet. Ze kwamen naar het huis en zo ook de politie die hem arresteerden en een onderzoek begonnen, ze vonden afdrukken van zijn handen en tanden op het lichaam van zijn vrouw en een stuk vlees van haar in zijn lichaam.

De Shaych vroeg aan de jongeman, vertel mij was er iets bij jou bekend dat je sihr had, of bezeten was enz. De man zei nee.

De Shaych vroeg, zit je soms op het internet op sex sites of sites met pornografie. De man was stil, de Shaych zei, zit je soms op sites van duivel aanbidders, de man zei ja soms.

Een aantal dagen voor deze nacht zat ik op zulke sites, en ik voelde terwijl ik door de site bladerde alsof iets via mijn linkerbeen het lichaam binnentrad tot aan mijn hart, 2 dagen na deze nacht voelde ik me anders, ik was vergeetachtig en piekerde veel enz.

De Shaych benadrukt het gevaar van het bezoeken van dit soort sites vooral wanneer mensen geen bescherming hebben door hun smeekbedes.

Hij vroeg aan de man, nadat je dit hebt gedaan en op deze plek bent gekomen, wat voel je?

De man zei dat hij eerst veel trillingen voelde enz, maar nadat hij veel het gebed deed, en Koran en dhikr voelt hij zich weer normaal zoals hij zich voelde voordat deze gebeurtenis was gebeurd.

De broeders in de gevangenis getuigden dat er geen betere persoon in gedrag en daden was dan deze jongeman, maar helaas werd hij ter dood veroordeeld door de rechter voor zijn daad!

Geef een antwoord