Sihr ( Tovenarij )

Zoehri Kinderen

Zoehri Kinderen:

Dit fenomeen laat zien hoe slecht de shayateen en de tovenaars zijn, en dat zelfs het meest onschuldigste schepsel hen niks kan schelen.

Zoehri Kinderen zijn kinderen die vanwege bepaalde eigenschappen die bepaald zijn door de Shayateen. Zo zoekt de sahir(tovenaar) naar deze kinderen en is bereid om hiervoor grof geld voor te betalen. In ruil hiervoor krijgt de sahir een hoge plaats bij de shayateen en grote schatten van goud en juwelen die begraven zijn.

Wat zijn de eigenschappen van Zoehri Kinderen?

Er zijn vele eigenschappen die de shayateen hebben bepaald, zoals:

– Een rechte lijn op de hand, de zogenaamde levenslijn is bij de meeste niet volledig, maar bij Zouhri kinderen is deze heel lang, van kant tot kant.

– Aparte kleur ogen, of bepaalde stand van de ogen

– Albino kinderen

– 2 cirkels op het hoofd in het midden onder het haar

Wat gebeurd er met deze kinderen:

Deze kinderen worden heel erg gezocht, en komt het dus voor dat ze vaak ontvoerd worden, de tovenaars hebben mensen die voor ze werken, en in sommige gevallen grof geld betalen voor een zouhri kind.
Wanneer een zouhri kind in handen van een sahir komt kunnen er 2 zaken gebeuren:

1: Het kind wordt geofferd aan de shaytan en geslacht in zijn naam, met dit offer en dit bloed krijgt de sahir schatten van de shaytan en zijn positie wordt hoger, moge ALLAH dit soort menselijke duivels vernietigen!

2: Het kind wordt gekozen door de shaytan en opgeleid onder dwang en doormiddel van sihr en bezetenheid om later een grote sahir te worden, moge ALLAH hen vervloeken.

Hoe bescherm je je kinderen:

– Wees op de hoogte van dit en van de eigenschappen, als je ziet dat je kind deze eigenschappen heeft ga dit dan niet aan anderen door vertellen.

– Wees op je hoede over mensen, al zijn ze je familie die opzoek zijn naar deze eigenschappen, zoals het kijken naar de handpalmen van kinderen enz, ik heb dit persoonlijk bij een familielid meegemaakt dat een familie van dit lid echt opzoek was naar de tekenen bij haar kinderen door elk kind zijn handpalmen te bekijken, vergeet niet mensen doen alles voor geld en er wordt grof voor betaald.

– Wanneer je op vakantie bent in bv Marokko, laat je kind niet alleen en wees op je hoede, er worden jaarlijks vele kinderen ontvoerd en geslacht voor de shaytan, moge ALLAH onze kinderen beschermen

– Verricht de adkhaar voor je kinderen voor bescherming tegen sihr en bezetenheid en het boze oog dagelijks, en natuurlijk de smeekbeden van de ochtend en de avond, laat je kind deze zelf ook doen zodra het kind hiertoe in staat is.

– Praktiseer je geloof en vermijd plaatsen van haram en vermijd mensen die bezig zijn met haram, zodat je niet met gespuis in aanraking komt.

Hierbij wat fimpjes over Zoehri Kinderen, het is helaas in het arabisch, wellicht dat we later een vertaling ervan zullen maken.

http://www.youtube.com/watch?v=goEYKg6Rxro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.