Sihr ( Tovenarij )

Wakker worden met henna vlekken

Wakker worden met henna vlekken?

Over deze zaken zijn veel fabeltjes verteld en dit zijn van die verhaaltjes die marokkanen heel snel door verspreiden. Bv: “De engelen zijn gekomen ze hebben henna bij jou gedaan”. wanneer wij weten dat de engelen niet eens zijn gekomen naar de sahaba in deze mate, zullen ze dan wel naar ons komen? Ten tweede hebben sommige gezegd: “De shayateen zijn gekomen, ze gaan met ze trouwen”. Hier zit dan nog een klein deel van waarheid in, namelijk dat het wel wat met de shayateen te maken heeft.

Wat het antwoord hierop deze vraag is, de ‘ulama(geleerden) na het veelvulldig hebben onderzocht, en de verhalen van verschillende kanten hebben bekeken en ook in de praktijk. Dit fenomeen word genoemd “At-toekaal”, hierbij word iets van voedsel in je lichaam geplaatst(dit gaan we zo beter uitleggen), het wordt ook wel “sihr al manfoekh” genoemd.

Om te kijken hoe goed georganiseerd de tovenaars zijn, wanneer bijvoorbeeld een slechte persoon naar een sahir gaat en hij wilt sihr toepassen op een andere persoon. Dan kan dit door verschillende manieren, een van die manier is doormiddel van voedsel of drinken. Dus ze stoppen het(de sihr) in de eten, drinken of dergelijke. Wanneer die echter niet lukt, dan kan de sahir zelfs de opdracht geven aan de shaytaan, om tijdens de slaap van die persoon naar hem te gaan en terwijl hij slaapt de sihr in zijn lichaam toe te dienen. Door middel van zijn mond, neus, oren etc. Wanneer dit echter niet lukt, dan uit frustraties blaast deze shaytaan iets op die persoon. Daarom word het ook “sihr al manfoekh” genoemd, hij blaast. Dit resulteert ook dat de vlekken die op het lichaam zitten gaan komen.

Dus mensen die wakker worden en zij vinden vlekken, die lijken op henna(het gaat ook niet af met water) het is meestal op de handen, voeten of oor. Als dit het geval is, dan dient deze persoon sowieso ruqya te gaan doen en zich te beschermen met ad3iyaah. De sihr is in principe dan niet gelukt. Want als die gelukt was, dan zou je geen henna vlekken aantreffen. Dan zou je misschien hoogstens rare dingen langs je bed aantreffen die gevallen zijn, maar wanneer je deze vlekken aantreft weet dan dat de sihr niet is gelukt en dat de sahirsde shayateen zullen terug sturen. Dus onze advies is om veel smeekbedes te verrichten, ruqyah verrichten en om weg te blijven van alles dat haram is of naar haram leidt. Wallahu ta3ala a3lam

Veel gestelde vragen over de henna vlekken.

Laatst hebben we een artikel geplaatst over het wakker worden met de zogezegde henna vlekken, waaruit veel vragen zijn ontstaan die wij hier zullen beantwoorden insha allah.

Vraag: Wat is het bewijs uit de Koran en de Soennah van dit?

Antwoord:
Alvorens men om bewijs vraagt dient men te weten wanneer bewijs uit Koran en Soennah noodzakelijk is, bewijs uit Koran en Soennah is noodzakelijk bij daden van aanbidding alsmede bij zaken waarop een verbod of verplichting ligt enz, wat grappig is is dat de mensen die bewijs vragen over dit onderwerp uit de Koran en de Soennah aankomen met vitamine tekort en carotenemie, waar is bewijs van de Koran en de Soennah wat betreft dit? De Islaam kent ook bewijsvorming doormiddel van onderzoek, Istiqra en Tatabu3, zodoende is bijvoorbeeld de medische kant ontwikkeld, maar ook vele stelregels omtrent de Arabische Taal.
Dit soort zaken zoals Al-Toekaal behoort tot de zaken die doormiddel van ervaring in de praktijk en onderzoek en Istiqraa zijn ontdekt, zoals ook artsen bewijs hebben gevonden dat een bepaalde bacterie een bepaalde ziekte doet voorkomen, of zal men hier ook vragen om ene bewijs uit de Koran of Soennah?

Vraag: Dit is geen poging tot mislukte sihr want een Oude nederlandse vrouwtje heeft het ook!

Antwoord: Eigenlijk willen we hier niet op reageren maar we doen het toch, we zullen een geheim verklappen, sihr bestaat niet enkel bij Marokkanen en Turken, nee sihr is wereldwijd en internationaal en geloof ons mensen er zijn vele Nederlanders, je zoals Henk en Ingrid die sihr toepassen en sihr bedrijven, denk maar aan de grote joodse gemeenschappen die er zijn maar ook de hobby tovenaars zoals de groupies die satanisme als geloof aanhouden en de shayateen zelf die de mensen lastigvallen en dus ook met sihr.

Vraag: Hoe komt het dat juist in de Ramadan veel mensen deze henna vlekken hebben

Antwoord: Dit is 1 van de bewijzen dat het een mislukte poging tot sihr is, we zien in de maanden van sha3baan en ramadan dat er opeens veel meer mensen met dit soort vlekken zijn, de reden hiervoor is simpel, wanneer het sha3baan is wordt het aantal pogingen van vernieuwing van sihr opgevoerd uit vrees voor komst van de Ramadan, maar zelfs in de maand Ramadan proberen de shayateen en sahara de sihr te vernieuwen maar dit mislukt met de wil van ALLAH omdat de grotere shayateen gevangen zijn en hun invloed niet kunnen gebruiken en daarom worden er meer mensen in deze maanden geraakt met deze vlekken, want de vlekken opzich zijn een bewijs voor MISLUKTE sihr.

Vraag: Zelf een kind heeft dit, het kan toch niet dat men sihr doet bij kinderen.

Antwoord: De meeste broeders en zusters die niet veel kennis hebben over dit vak en niet echt mee bezig zijn zullen zich schrikken wat de realiteit betreft, wat wij hebben meegemaakt in meer dan 13 jaar in dit vak is bizar en verschrikkelijk, wij hebben zelfs babietjes behandeld die niet ouder waren dan een paar weken tot maanden en die niks anders kregen dan borstvoeding maar bij een roqyahsessie zwarte en rode substanties overgaven en trilden en moesten huilen. Degenen die sihr aanvragen zijn slechte mensen die afgunstig zijn en een ongelovig hart hebben, en hoe zou je iemand het meeste pijn doen, door juist het dierbaarste bezit te raken en dat zijn de kinderen, maar Alhamdulilah hebben de moslims ALLAH en we zien wel dat ALLAH de kindjes meer beschermt vanwege hun onschuld en onmacht.

Vraag: Niemand zou sihr doen bij mij, ik doe niemand kwaad

Antwoord: Dit is eigenlijk hetzelfde als zeggen dat als iemand je kwaad doet je dan wel sihr bij die persoon mag doen. Sihr doen mag nooit om wat voor reden dan ook, men vergeet dat er echt zieke mensen zijn in deze wereld die duivels zijn en echt ziek, en een ziekte in hun hart dragen, zelfs alleen al over dat iemand een nieuwe auto heeft of nieuwe schoenen, als men wist wat wij hebben meegemaakt voor verhalen met mensen die wij hebben behandeld, we kunnen een heel boek ermee vullen, wist je dat er mense bestaan die gewoon sihr willen doen bij iemand uit nieuwsgierigheid, dus gewoon om te kijken of het lukt, zo ziek zijn de mensen dus en als iemand sihr doet bij de Profeet vrede zij met hem, die het toonbeeld van goedheid is en van rechtvaardigheid, wie zijn jij en ik dan?

Vraag: Dit is gewoon vitamine tekort of carotenemie

Antwoord:
Wij hebben vele mensen die dit hebben gekregen gehad die naar een arts zijn geweest en bloedonderzoek hebben gedaan, alles was perfect en zelfs de huisartsen wisten niet wat het was en verklaarden ook dat het niks met vitamine tekort te maken had, en indien je zulke vlekken van carotenemie moet krijgen dan moet je echt een paar kg wortel of pompoen gaan eten.

Hoe zijn wij toch gekomen op Al-Toekaal dat dit een mislukte sihr poging is, allereerst zijn er andere ruqaat die jarenlang in het vak zitten die dit hebben bevestigd, en wij hebben dit in de praktijk onderzocht en zagen er een patroon in, we zullen een aantal zaken vermelden;

– Vele mensen krijgen vooraf aan deze vlekken dromen dat zij aan het eten zijn, en dit is een teken van sihr vernieuwing, met de wil van ALLAH is het dan mislukt maar ze worden wakker met deze vlekken

– Dit soort vlekken gebeurt soms bij een heel gezin, en soms woont dit gezin niet eens met elkaar, sterker soms zijn ze zelfs niet in het zelfde land, toch hebben ze dit allemaal op dezelfde dag gegeten, het is wel bijzonder als ze allemaal op dezelfde dag vitamine tekort hebben.

– Tijdens roqyahsessies waar wij van weten dat de djinn in het lichaam een sahir is die sihr constant vernieuwt heet een patient tijdens de roqyah henna vlekken op de hand gekregen, er is dus geprobeerd sihr te vernieuwen zelfs tijdens de roqyah

– Mensen die wakker worden met henna vlekken en die op hun bed of naast hun bed vreemde objecten vinden, zoals stenen, glas, veren, touw met knopen enz, komt dit ook door vitamine tekort of wortels en pompoen eten?

Dit zijn maar een aantal zaken waar wij jaren over hebben gedaan om te onderzoeken bij honderden patienten, als wij dan bepaalde patronen zien en bewijzen en uitspraken van andere specialisten in roqyah dan geven wij een diagnose en onze mening, wie het wil volgen volgt en wie niet die mag denken wat die wil en dat is geen probleem

 

$ s gedachten over "$ s"

 1. Rabab schreef:

  Salamou alaykoum,
  Helemaal wat hier beschreven staat, is wat ik vandaag heb meegemaakt. Ik werd wakker met grote hennavlekken op mijn voet. 1 kleine in het midden en linksboven een grotere vlek. Wat ik (vandaag) ‘ s nachts droomde is dat ik couscous eet en het was bijzonder lekker. Ik kan niet beschrijven hoe lekker het was. Ik vertelde dit aan mijn moeder en ze zei ghair incha allah. 20 minuten later, had ik mijn voeten op de zetel (sedari) geplaats en ontdekte het. Ik liet het zien en kreeg dezelfde verklaring van mijn moeder. Dit is allemaal eng hoe dit met ons kan gebeuren. Moge allah swt ons beschermen tegen alle kwaad.

 2. Anoniem schreef:

  Mijn 2 handen zijn bevlekt

 3. Anoniem schreef:

  Salaam arleikom

  Ik werd vandaag ook wakker met henna vlekken op beide handen. Subhane Allah

  Ik vond het raar dat ik vanacht mezelf moest uitstrekken paar keer maar heel heftig 1 uur voordat ik ging slapen. Heel mijn lichaam trilde

  Laats toen ik zo wakker werd was toen ik 8 jaar was ong. Het was 1 raadsel voor me als kind. Me moeder zei laat het het is goed de engelen hebben het gedaan..

 4. Anoniem schreef:

  Ik had het overdag en volgende ochtend nog meer erbij gekregen

 5. Ellen schreef:

  Ik had het overdag en volgende ochtend nog meer erbij gekregen

 6. Hande Akkan schreef:

  Werd wakker met onder mijn voeten henna wat moet ik doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.