Algemeen

De Foto Ziekte

De Foto Ziekte

We leven in een tijd waarin de privacy dagelijks geschonden wordt, niks mag meer geheim blijven en alles moet gezien worden.

Maar van de zaken die ik niet begrijp is dat de mensen de meeste van hun privacy vrijwillig afgeven. Een onderdeel wat zeer kwalijk is en letterlijk een ziekte is geworden is het tonen van foto’s van jezelf of kinderen en naasten.
Deze foto’s worden getoond op sociale media zoals facebook, twitter enz, en dit gebeurt volledig vrijwillig en men is er trots op.

Mannen en vrouwen die hun awrah tonen, en lopen te pronken met de schoonheden die ALLAH hen heeft geschonken, foto’s van kinderen waar de pedofielen van smullen, alles is de normaalste zaak van de wereld geworden, zelfs de zuster die niqaab draagt doet eraan mee door een foto te maken waarop ze een niqaab draagt, de hele betekenis van de niqaab begrijpt ze niet!

Maar bij alle deze broeders en zusters die deze foto’s plaatsen, is er een zaak die ze allen gemeen hebben en dat is dat ze willen dat Allah hen beschermd tegen sihr, boze oog en bezetenheid.

Wat ik me dan afvraag is, waarom help je de sahir? Waarom help je de afgunstige? Waarom help je degene die ALLAH nooit om zegeningen vraagt?

Denken de mensen dat de sahir een oerwezen is die niet met de tijd meegaat? Er wordt sihr onderwezen door de shayateen die gewoon met de tijd meegaat, gebruikmakend van muziek, film en fotografie, de sahir gaat mee met zijn tijd en maakt gebruik van zaken zoals sociale media en het internet en tv om sihr te verspreiden, kijk bv naar de talloze sihr programma’s die overal opduiken zoals met de vervloekte sahir criss angel en uri geller, die alleem sihr verspreiden gewoon via de tv, internet en satellier, wellicht een onderwerp voor in de toekomst.

De sahir kan sihr toepassen op verschillende manieren, doormiddel van de naam en de naam van de moeder, doormiddel van iets van het slachtoffer zoals kleding of haar, maar ook doormiddel van een foto.
Hoe meer info de sahir heeft hoe sterker de sihr gemaakt kan worden, en een zaak die dus veel gewild is bij de sahir is een foto, omdat deze een perfect beeld geeft van het uiterlijk van het slachtoffer.

Was het vroeger zo dat een slecht persoon moest zoeken naar een foto van zijn slachtoffer en deze stiekem moest pakken om het naar de sahir te brengen, nu is het zo makkelijk gemaakt, geef gewoon het facebook account door en men is klaar!

Een heel fotoboek zal erin staan, van de vakantie in Marokko tot aan de sokken die gekocht zijn bij de zeeman, en elke gebeurtenis tussendoor.
Niet alleen van zichzelf maar van moeder die een lekkere marmita maakt en vader die net thuis is van de moskee, me zus in haar nieuwe abaya, me broer met zijn nieuwe auto, zelfs katten zijn niet meer veilig!

Het ergste is wanneer men foto’s neemt van kleine kinderen, kindjes die onschuldig zijn en schattig en die gemakkelijk geraakt worden door het Boze Oog wanneer mensen geen zegeningen uitroepen of wiens foto bij een sahir kan belanden om de ouders terug te pakken, of bij website van pedofielen die ze bewerken enz.

Aan deze broeders en zusters, het advies om hiermee te stoppen, buiten het feit dat het HARAM is om foto’s te plaatsen waarvan de awrah zichtbaar is, is het dus ook zeer gevaarlijk en dom, verwijder je foto’s en bewaar je schoonheden voor in het huwelijk, prijs ALLAH ervoor en misbruik het niet, want degene die je gezegend heeft met schoonheid en gezondheid kan het morgen terugnemen!

Plaats geen zaken op sociale media zoals succes verhalen of zaken die je gaat ondernemen, deel dit enkel met mensen waarvan je weet dat ze van je houden, net als het delen van een goede droom. Dit omdat de afgunst van een persoon alleen al op een verhaal kan komen zonder jezelf gezien te hebben, zoals de blinde man die het boze oog gaf enkel door een verhaal!

Hieronder een video met verschillende soort sihr die gevonden zijn en Alhamdulilah vernietigd zijn, let op dat nagenoeg de meeste sihr gedaan wordt met foto’s van het slachtoffer, zie hoe deze methode geliefd is bij de sahir!

Lees dit artikel op onze site:

http://nlsoenn-adamovka.savviihq.com/de-foto-ziekte/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.