Sihr ( Tovenarij )

HET VRAGEN NAAR DE NAAM VAN DE MOEDER!

Wanneer we kijken of iemand wel of niet een sahir is, dan is 1 van de duidelijkste aanwijzingen dat een sahir vraagt naar de naam van de moeder. Maar wat is de reden hier achter?

Weet dat het vragen naar de naam van de moeder door
de sahir een zeer belangrijke zaak.

Het uitvoeren van sihr is een zaak die gebonden is aan regels en rituelen die alleen bekend zijn bij de shayateen en sahara, het is een zaak die precies moet gebeuren en zelfs soms wiskundige elementen en berekeningen bevat.
Er wordt een contract opgesteld en de voorwaarden ervan en regels en rituelen dienen stipt nagevolgd te worden door de shayateen en de sahir, zodoende weten we bv dat een sihr niet zal werken indien deze niet op de specifieke persoon wordt gedaan die is vermeld in het contract, en hiervoor dient dus de identiteit in het contract ook precies te kloppen omdat anders de sihr niet werkt.

Maar waarom dan vragen naar de naam van de moeder, terwijl elke moslim juist de naam van de vader draagt?

Het antwoord hierop is verderfelijk wanneer men er over na gaat denken, deze shayateen onder de mens en de djinn gaan ervan uit dat elke persoon die sihr voorzichzelf aanvraagt of sihr op een andere persoon wil doen kinderen van overspel(zinaa) zijn.
We zullen dit uitleggen aan de hand van een voorbeeld:
Een vrouw gaat naar een sahir toe, het gaat niet goed met haar en haar man en zij wil sihr toepassen op haar man zodat deze zogenaamd meer van haar zal houden, nu heeft de sahir de exacte gegevens nodig van haar man, hij moet precies weten wat zijn afkomst is en wie hij is.

Deze vervloekte sahir gaat zijn info zeker stellen door niet te vragen naar de vader van haar man, maar naar zijn moeder.
Hij doet dit niet zomaar, want stel dat de moeder van de man zinaa heeft gepleegd, dan is zijn vader niet de werkelijke vader. Maar de moeder is altijd zeker en dus vraagt hij naar de naam van de moeder van de man en niet de vader. Hij gaat ervan uit dat wij allen kinderen van Zinaa zijn!

Moge ALLAH ons beschermen tegen dit gespuis.

 

Geef een antwoord